Hol alhatok?

A Séd-Dűlöngélő Fesztivál idejére háromféle szálláslehetőséget tudunk biztosítani. A szállásfoglalást minden résztvevőnek önállóan kell intézni. Mivel a szálláshelyek korlátozottan állnak rendelkezésre a közelben, ezért erősen javasolt szálláshely foglalása

Pinceszállások

 

Pincében ritkán alhat az ember. A Dűlöngélő Fesztivál egyik kuriózuma, hogy a pincéknek nemcsak a borát, de a "nomád kényelmét" is ki lehet próbálni. Aki pinceszállást foglal, készüljön fel, hogy ódon pincefalak között tölti az éjszakát, ahol csak egy ágyat kap, de egy különleges élménnyel biztosan gazdagabb lesz!


Pinceszállásokat a Pincéknél lehet foglalni.

Sátorhelyek

 

Ezt a szállást a legvagányabb fesztiválozóknak ajánljuk, akik a sötétben is odatalálnak sátrukhoz  (talán enyhén illuminált állapotban). De aki szívesen ötvözi a fesztiváli hangulatot a természettes éledmóddal, ez nem fog csalódni. Hajnalban a somlói vár romjain keresztül süt rá a nap, ami biztosan felejthetetlen ébredést jelent.

 

Sátorhelyeket a Pincéknél lehet foglalni.

Panziók és vendégházak

Akik nagyobb kényelemre vágynak, azoknak ajánljuk a közelben lévő panziókat és vendégházakat. Összegyűjtöttük a 10 km-es körzetben található szálláshelyeket.

 

Somló hegyi Vendégház, Somlóhegy, 8 fő

Mátyás Lovatanya, Somlószőlős, 25 fő

Flamingó Panzió, Somlójenő, 25 fő

Malomkő Fogadó, Nemeshany, 20 fő

Zarándok Vadász és Lovastanya, Ajka,12 fő

Ludas Fogadó, Nagyalásony, 13 fő

Horka Vendégház Somlószőlős, 12 fő

Szőlőskert Vendégház, 10 fő

Rókavár Vendház, 10 fő